Soricei din cartofi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi ,
  • 100 g sunca ,
  • 1-2 linguri smantana ,
  • cascaval ras ,
  • masline pentru nas si ochi ,
  • salam pentru urechi ,
  • sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei din cartofi:

Fierbem de 3 sfert cartofii in apa cu sare.  Le taiem capacelul ca si in imagine si ii scobim putin.

Amestecam cascavalul ras cu suncata taiata cubulete,2 linguri smantana si sare dupa gust.  Umplem cartofii cu aceasta compozitie,le punem capacul si ii dam la cuptor pana se topeste cascavalul.  Le punem masline taiate in loc de ochi si nas,iar in loc de urechi punem felii de salam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar